divendres, 24 d’abril del 2015

JORNADES CULTURALS 2015: SANT JORDI

Enguany hem celebrat les nostres Jornades Culturals els dies 22, 23 i 24 d'abril al voltant de la llegenda de Sant Jordi. Com sempre, cada cicle ha programat diferents activitats que podreu veure en els respectius blocs.

L'activitat "estrella", però, ha estat la pintada dels murs dels patis de l'escola. El disseny l'ha fet la coneguda artista badalonina Judith Themistanjioglus. A partir dels seus dibuixos i amb el seu ajut, tots els nens i nenes de l'escola han pintat el seu trosset de mur. Encara ens queden uns quants dies per acabar ( els nens i nenes d'Educació Infantil pintaran la setmana que vé) però el resultat és espectacular!
















dilluns, 13 d’abril del 2015

CONCERT DE PRIMAVERA

El passat divendres 10 d'abril vam celebrar el nostre Concert de Primavera al Teatre Blas Infante. Va ser un dia molt intens! Pel matí, assaig general. Tothom va poder veure les actuacions de la resta de cursos i vam  polir els últims detalls. I a la tarda, tots ben guapos i pentinats (i una mica nerviosos!), vam fer el concert. El teatre estava ple de famílies! També ens van venir a veure el Regidor d'Educació, en Juan Fernández i l'Elisa de Mata, la Coordinadora d'Educació de l'Ajuntament. I vam tenir una convidada ben especial, la Lali Rondalla, autora d'algunes de les cançons que es van cantar. Va estar molt contenta de veure com els nens i nenes cantaven les seves composicions!

Volem donar les gràcies a tota la gent que va col·laborar per fer possible el Concert: mestres, pares i mares, AMPA, gent del CRP i de l'Ajuntament. I, sobretot, un fort aplaudiment als nens i nenes de l'escola i a les seves mestres de música, la Montse i la Cristina!!!