dimarts, 25 de novembre del 2014

CONSELL D'ALUMNES

El  dilluns 24 de novembre hem fet la primera reunió del Consell d'Alumnes  d'aquest curs. A les 10:15 del matí, ens hem trobat tots els delegats i les delegades amb l'equip directiu a la sala del professorat. Ens hem presentat i hem començat la feina. Hem recollit els punts que han sorgit a les assemblees de classe i els hem discutit. Eren molts perquè cada classe havia aportat diferents punts així que hem decidit continuar la reunió el dilluns 15 de desembre.
Com ja sabeu, el Consell d'Alumnes és l'òrgan que representa a  tots els nens i nenes de l'escola i està format pels delegats i delegades de cada classe, de P5 fins a 6è. El Consell és un espai de trobada on els nens i les nenes poden parlar d'aquells temes de la vida de l'escola que són del seu interès i aportar propostes i solucions. En ell es recullen les veus de totes les classes i també s'arriben a acords que tothom ha de complir.





dimecres, 5 de novembre del 2014

JA HA ARRIBAT LA TARDOR!

Per fi ha arribat la tardor al Llorens Artigas: la Castanyada, Halloween ... Els diferents cursos de l'escola han col·laborat per fer la decoració del vestíbul que aquest curs gira al voltant del tema "Els Quatre Elements". Molts nens i  nenes de l'escola també ens han ajudat a deixar l'escola ben guarnida portant decoracions fetes a casa. Moltes gràcies a tothom!